Αποκτήστε πελάτες - αυξήστε τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις που αποδίδουν. Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένο target group!


Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Αποδεχόμενοι τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα πώλησης διαδικτυακού λογισμικού προβολής ClickGR.gr, δηλώνετε υπευθύνως ότι το περιεχόμενο που θα προβάλλεται στα banners σας θα είναι καθ' όλα νόμιμο. Αν πρόκειται για προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών τότε πρέπει να αφορά νόμιμα προϊόντα και νόμιμες υπηρεσίες. Σε περίπτωση που οι Αρχές του Ελληνικού Κράτος (ή το νομικό τμήμα της ClickGR) βρουν αποχρώσες ενδείξεις παρανομίας και μας ζητήσουν να διακόψουμε μια συγκεκριμένη καταχώριση, τότε είμαστε, όπως είναι φυσικό, υποχρεωμένοι να υπακούσουμε στους νόμους και στις αρχές χωρίς ο πελάτης (ως υπεύθυνος για τη νομιμότητα του περιεχομένου) να έχει δικαίωμα αποζημίωσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτή την πολιτική δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

Επίσης, επειδή πρόκειται για πρόγραμμα που αφορά προαγορά κλικ και οι εμφανίσεις των διαφημίσεων - όσες και να είναι αυτές - είναι δωρεάν, απαγορεύονται διαφημίσεις που να ωθούν τον πελάτη, αντί για κλικ στη διαφήμιση, να παίρνει τηλέφωνο, να στέλνει e-mail και λοιπά. Κατά την ίδια λογική απαγορεύεται η αναφορά τηλεφώνων, e-mail, διευθύνσεων (οδός κι αριθμός κ.λπ.), τοπωνυμίων (π.χ. θα μας βρείτε στο Mediterranian Cosmos, στο Mall κ.ά.) και άλλων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παραβίαση των όρων συμμετοχής του προγράμματος, ενδέχεται να επιφέρει, μετά από προειδοποίηση, την άνευ δικαιώματος αποζημίωσης διακοπή σας από το πρόγραμμα. Αν δεν είστε σίγουροι, ότι αυτό που πρόκειται να ανεβάσετε είναι συμβατό με τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει. Αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική για την απορία σας;

NAI ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ


Που θα διαφημιστώ;

Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Πώς θα προβληθούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μου;

Πώς πληρώνω;

Γιατί ο ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

Τι εγγύηση μου δίνετε;

Πώς ανεβάζω ένα banner;

Όροι συμμετοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολιτική απορρήτου - Όροι και προϋποθέσεις

© 2009 - 2021 ClickGR