Αποκτήστε πελάτες - αυξήστε τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις που αποδίδουν. Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένο target group!


Χάρη στην on-line τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και στους τρόπους πληρωμής (PAYPAL, πληρωμή χέρι με χέρι, κατάθεση στην τράπεζα) εγγυόμαστε απόλυτη ασφάλεια.

Με τις ειδικές σελίδες παρακολούθησης της διαφήμισής σας σε πραγματικό χρόνο και με τον τέλεια ασφαλή τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά και λογιστικά σας δεδομένα εγγυόμαστε απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο διαφήμισης και χρέωσης. Να σημειωθεί ότι είμαστε οι μόνοι που προσφέρουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να βλέπετε το πλήθος των προβολών και των κλικ  ανά μέρα και μήνα ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ - σε αντίθεση με παρόμοια sites που προβάλλουν τα στοιχεία με ύποπτη καθυστέρηση πολλών ωρών! Στο ClickGR βλέπετε τα δεδομένα όπως ακριβώς καταγράφονται, τη στιγμή που καταγράφονται και έτσι έχετε απόλυτο έλεγχο, επειδή εμείς δεν έχουμε τίποτα να σας κρύψουμε.

Εγγυόμαστε συνεννόηση. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα, γνωρίζουμε την ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζουμε την ελληνική αγορά και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.

Εγγυόμαστε πραγματικά κλικ. Οι ανταγωνιστές μας προσφέρουν αμοιβή για κάθε κλικ στα συνεργαζόμενα sites με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό των κλικ να είναι αμφισβητήσιμο.

Σε εμάς τα συνεργαζόμενα sites έχουν μία πάγια αμοιβή. Έτσι οι ιδιοκτήτες τους δεν κάνουν άσκοπα κλικ με σκοπό να μαζέψουν λεφτά, τα δικά σας λεφτά. Με εμάς θα ξέρετε ότι κάθε κλικ είναι ένας εν δυνάμει πελάτης.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία - αμφιβολία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει. Αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική για την απορία σας;

NAI ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ


Που θα διαφημιστώ;

Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Πώς θα προβληθούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μου;

Πώς πληρώνω;

Γιατί ο ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

Τι εγγύηση μου δίνετε;

Πώς ανεβάζω ένα banner;

Όροι συμμετοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολιτική απορρήτου - Όροι και προϋποθέσεις

© 2009 - 2021 ClickGR