Αποκτήστε πελάτες - αυξήστε τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις που αποδίδουν. Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένο target group!


Πώς φτιάχνω ένα banner και πώς το ανεβάζω;

Κανόνας 1ος. Τα banners έχουν συγκεκριμένα μεγέθη. Αν προσπαθήσουμε αν ανεβάσουμε banner άλλου μεγέθους τότε το σύστημα δεν θα το δεχτεί.

Κανόνας 2ος. Τα banners πρέπει να είναι μορφής gif (κινούμενη εικόνα) ή jpg (σταθερή εικόνα). Οτιδήποτε άλλο το σύστημα δεν θα το δεχτεί.

Κανόνας 3ος. Τα banners δεν πρέπει να περιέχουν πληροφορίες που καταστρατηγούν τον τρόπο λειτουργίας - χρέωσης του Clickgr του τύπου "πάρτε μας τηλέφωνο", "επισκεφτείτε μας" και άλλα κόλπα για να μην κάνουν κλικ οι πελάτες στο banner.

Σχεδόν όλα τα προγράμματα γραφικών μπορούν να φτιάξουν κινούμενη εικόνα gif. Το GIF ANIMATOR, XARA, MicroAngelo, Flagimator, Photoshop, ...

Ξεκινήστε ορίζοντας τις σωστές διαστάσεις. Μπορείτε να φτιάξετε από 2 banners για τις διαστάσεις: 300x100, 600x100, 150x300, 150x600, 150x90 και 200x200 pixels πλάτος επί ύψος.

Αφού τελειώσετε με το καλλιτεχνικό αποθηκεύετε ως (SAVE AS) animated gif και προσέχετε το μέγεθος να μην υπερβαίνει τα 220ΚΒ αλλιώς το σύστημα δεν θα το δεχτεί.

Μετά μπαίνετε στο λογαριασμό σας, στην ενότητα ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και στο επιλεγόμενο πλαίσιο που βλέπετε κάτω στην εικόνα...

...επιλέγετε το μέγεθος του banner. Προσοχή! Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που θέλετε να ανεβάσετε. Μετά κάνετε κλικ στο κουμπί ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΝΕΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη:

Κάνετε ένα κλικ στο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, και επιλέγετε το αρχείο εικόνας από τον υπολογιστή σας. Πληκτρολογείτε ένα ΟΝΟΜΑ (δεν φαίνεται στον χρήστη, είναι για εσάς). Πληκτρολογείτε στο ΔΕΣΜΟΣ το link της διαφήμισης, δηλαδή σε ποια σελίδα θέλετε να πηγαίνει ο πελάτης που θα κάνει κλικ. Πληκτρολογείτε (προαιρετικά) το κείμενο που θα εμφανίζεται όταν ο πελάτης θα αφήνει το ίχνος του ποντικιού πάνω από τη διαφήμισή σας και τέλος επιλέγετε αν η διαφήμιση αυτή θέλετε να είναι ΕΝΕΡΓΗ ή ΑΝΕΝΕΡΓΗ.

Καλό θα ήταν στην αρχή να τη δημιουργείτε ΑΝΕΝΕΡΓΗ και μετά, αφού την ελέγξετε, να την ενεργοποιείτε.

 

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει. Αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική για την απορία σας;

NAI ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ


Που θα διαφημιστώ;

Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Πώς θα προβληθούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μου;

Πώς πληρώνω;

Γιατί ο ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

Τι εγγύηση μου δίνετε;

Πώς ανεβάζω ένα banner;

Όροι συμμετοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολιτική απορρήτου - Όροι και προϋποθέσεις

© 2009 - 2021 ClickGR