Αποκτήστε πελάτες - αυξήστε τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις που αποδίδουν. Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένο target group!


Γιατί ο συντελεστής ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

 

Οι συντελεστές Φ.Π.Α. υπηρεσιών καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 21 και του παραρτήματος ΙΙΙ του Κώδικα ΦΠΑ (Ν. 2859/2000). Συνοπτικά και για άμεση κατανόηση των πελατών μας σημειώνουμε τα ακόλουθα:

Οι συντελεστές ΦΠΑ είναι κατ αρχήν τρεις. Ο κανονικός (23%), ο μειωμένος  και ο υπερμειωμένος. Για τα νησιά του Αιγαίου πλην Κρήτης (Νομοί Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο), οι συντελεστές του φόρου μειώνονται κατά τριάντα τοις εκατό (30%).

Για να χρησιμοποιηθεί ο μειωμένος κατά τριάντα τοις εκατό (30%) Φ.Π.Α. πρέπει τα εμπορεύματα ή οι υπηρεσίες να έχουν αποκλειστικό προορισμό - υλοποίηση αντίστοιχα στους προαναφερθέντες νομούς. Εφ' όσον τα προγράμματα που προσφέρει το ClickGr δεν τρέχουν, εκτελούνται ή υλοποιούνται σε έναν από τους προαναφερθέντες νομούς αλλά πανελλαδικά από τον κεντρικό server της ClickGR και εμφανίζονται σε ολόκληρη την επικράτεια, τότε εφαρμόζεται ο κανονικός συντελεστής 23%.

 

Συμβουλευτείτε και τον/τη λογιστή σας.

 

 

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει. Αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική για την απορία σας;

NAI ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ


Που θα διαφημιστώ;

Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Πώς θα προβληθούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μου;

Πώς πληρώνω;

Γιατί ο ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

Τι εγγύηση μου δίνετε;

Πώς ανεβάζω ένα banner;

Όροι συμμετοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολιτική απορρήτου - Όροι και προϋποθέσεις

© 2009 - 2021 ClickGR